اثر سیلیس در افزایش استحکام میوه و مقاومت به بیماری
مصرف سیلیکات پتاسیم به صورت خاکی و برگی باعث افزایش استحکام و ضخامت میوه می شود.
در آزمایشی که به هدف شناسایی اثر سیلیسیم در دانشگاه سریلانکا بر روی فلفل انجام شده است، علاوه بر نتایج فوق میزان ضایعات میوه نیز کاهش یافت. کاربرد خاکی 67 و کاربرد برگی 39 درصد این مشکل را رفع کردند.
هر دو روش کاربرد نیز توانستند شروع آلودگی به بیماری را تا دو روز به تاخیر بیندازند.
این آزمایش همچنین نشان داد مصرف خاکی سیلیس اثر بهتری در مقاومت به بیماری ها دارد.
در این بررسی روش خاکی هر هفته و روش برگی هر روز تکرار می شد.